۱۳۸۹/۰۳/۲۶

ماهي و مرغ شكم پر مازندراني

مواد لازم :
سبزي معطر (گشنيز ، جعفري ، برگ سير تازه) 400 گرم
پياز رنده شده متوسط 1 عدد
گردو پودر شده 100 گرم
رب انار 2 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل و ادويه به ميزان لازم
زعفران دم شده به ميزان لازم
مرغ 1 عدد (5/1 كيلو گرم)
يا ماهي
آلو 10 تا 15 عدد
زرشك 3 قاشق سوپخوري

طرز تهیه :
پياز رنده شده را تفت مي دهيم تا كمي طلايي بشود بعد سبزي خرد شده را اضافه كرده كمي تفت مي دهيم . آلو خرد شده و زرشك را اضافه كرده نمك و فلفل و ادويه را اضافه مي كنيم . رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه مي كنيم . تمامي مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ يا ماهي  را با اين مواد پر كرده و آنرا مي دوزيم . مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمي آب مي گذاريم بپزد.

پیشنهادبراي مرغ :مرغ را قبل ار سرخ کردن حتما حتما آب پز کنین.و برای سرخ کردن اگر از گردون مرغ در فر استفاده کنین ،خیلی غذا لذیذ تر میشه


پيشنهاد براي ماهي : ما شمالی ها برای سرخ کردن ماهی،ماهی را پس از پاک کردن؛به ان نمک و فلفل و وزرد چوبه میزنیم. و غرق روغن با شعله ملایم گاز سرخ میکنیم.در اخر که تمام ماهی های مورد نظر سرخ شد،همه را در تابعی ریخته و یک فنجان آب نارنج میریزیم و با شعله خیلی کم میذاریم ترشی بره تو جون ماهی...اینکار ماهی رو خیلی خوشمزه میکنه


هیچ نظری موجود نیست: